utorok 18. októbra 2016

Flíčky s houbami

houby hřibovité (suchohřiby,pravé hřiby,kováře,klouzky) ale můžeme přidat i podzimní čírůvky a v horké vodě spařené václavky., hodně velká cibule, podravka (masox), čerstvě mletý pepř a flíčky nebo široké nudle, olej, sůl do těstovin.
Nakrájené houby hodně zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a přidáme nadrobno pokrájenou cibuli,kterou rovněž zprudka osmahneme. Potom přemístíme kastrol nebo pánev na nejmenší hořáček, který co nejvíce zmírníme. Houby s cibulkou osolíme Podravkou(masoxem), opepříme a pod pokličkou takto dusíme nebo spíše zvolna táhneme asi čtyřicet minut. Mezitím uvaříme v osolené vodě těstoviny, vmícháme podušené houby.Podáváme posypané zelenou petrželou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára