streda 19. októbra 2016

Roláda z mletého kapřího a kuřecího masa

zbytky vykostěného kapra, kuřecí maso (celkem 400 g syrového masa), cibuli,50 g mrkve, 50 g hrášku, celeru a petržele, citronovou šťávu, lžičku protlaku, sůl, 50 g oleje,kousek veky, 3 lžíce mléka, strouhanku.
K umletému masu přidáme v mléce namočenou veku, protlak, nakrájenou cibuli a sůl. Směs promícháme a rozdělíme na 2 části. Nakrájenou zeleninu na oleji podusíme, přidáme hrášek.Do vymazané formy vysypané strouhankou dáme polovinu směsi, po délce vyhloubíme rýhu,rozprostřeme do ní zeleninu a zasypeme zbylou směsí. Pečeme v silně vyhřáté troubě 1/2 h. Vyjmeme z trouby, necháme 15 min. ve formě a vyklopíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára